Aanbod

Je kunt bij de Deun van Teun terecht voor verschillende soorten lessen. Die kun je individueel, in een duo of in een groep volgen. Ook zullen er van tijd tot tijd projecten voorbij komen waar je je voor kunt opgeven. Hieronder vind je een toelichting bij de lessen die standaard worden aangeboden. 

 

Buiten de lessen kun je hier ook terecht als je op zoek bent naar een (begeleidend) pianist of een leuk muzikaal ensemble. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Twijfel je of een les iets voor jou is of niet? Je kunt altijd vrijblijvend langskomen voor een gratis proefles. Wil je weten wat de kosten zijn van de lessen? Kijk dan bij de tarieven.

Pianoles

Individueel/duo

Ah, de piano. Het instrument met 88 toetsen met alle mogelijkheden van dien. Eigenlijk bestaat er geen muziek die niet op een piano gespeeld kan worden. Als je pianoles volgt bij de Deun van Teun in Weert leer je om de muziek die je hoort op een piano te spelen. Vanuit de basis wordt er methodisch gewerkt met het leren lezen en spelen van muzieknoten.

 

Daarnaast wordt er ook gekeken naar waar jouw persoonlijke behoeftes liggen. Of je nou wil leren improviseren, akkoorden wil leren spelen, prachtige klassieke stukken ten gehore wil brengen of je wil juist gaan rocken als een malle, alles is mogelijk. Ongeacht je leeftijd, zowel peuters als bejaarden, iedereen is welkom. De pianolessen worden gegeven aan alle niveaus en alle mensen. 

Zangles

Individueel/duo

Wil jij graag zonder schaamte kunnen krijsen onder de douche of mee kunnen joelen bij een concert? Volg dan zangles bij de Deun van Teun in Weert! Ook als je je artistiek als zanger(es) wil ontwikkelen kun je hier terecht. Tijdens de zanglessen word je vanuit een veilig klimaat vakkundig begeleid naar waar jij wil komen. Bij je proefles kijken we samen naar de mogelijkheden. Ook hier zijn alle stijlen, leeftijden en niveaus van harte welkom! 

 

Twijfel je omdat je denkt dat je niet kunt zingen? Misschien heeft iemand je dat wel ooit gezegd of heb je een vervelende ervaring opgedaan bij het zingen. Juist voor jou is er een speciale plek bij de Deun van Teun! Iedereen kan zingen, en als je het nog niet kunt, dan kun je het leren. Het voornaamste doel is om het plezier in zingen te vinden en om op een verantwoorde manier te leren zingen, dus zonder dat je stem er last van krijgt. Met een gezonde dosis eerlijke feedback word je verder geholpen om de beste resultaten te behalen. 

Overig

Individueel/duo/groep

Naast piano- en zangles kun je nog voor een hoop andere lessen terecht bij de Deun van Teun in Weert. Ondanks dat die niet standaard worden aangeboden, worden ze gegeven met de hoogst mogelijke kwaliteit. De inhoud van de lessen wordt afgestemd op de wensen van de leerlingen. Dat kan enorm variëren. Voorbeelden zijn les in muziektheorie, gitaarles, voorbereiding op een auditie, bandcoaching, arrangeren, componeren of les in samenzang/-spel. Kom gerust eens langs bij een open deun (zie: agenda) of neem contact op voor de mogelijkheden.