Mijn achtergrond

Ik ben geboren en getogen in Weert, waar ik dan ook voor het eerst in aanraking ben gekomen met muziek. Toen ik 6 jaar oud was ben ik begonnen met blokfluitles, en vanaf mijn 7de ben ik begonnen met pianospelen. Na 10 jaar pianoles bij het RICK in Weert en verschillende andere muzikale ervaringen ben ik begonnen met mijn opleiding als Docent Muziek aan het conservatorium in Maastricht. 

 

Mijn specialisaties in mijn studententijd waren gericht op Orthopedagogische Muziekbeoefening, klassiek piano en jazz piano, maar lessen in zang, gitaar, bandcoaching, koordirectie en muziektheorie mochten in Maastricht natuurlijk niet ontbreken. Al met al ben ik breed opgeleid en begon ik, na het behalen van mijn diploma in 2020, vol goede moed aan het werkveld.  

In de tussentijd begon mijn passie voor theater zich meer en meer te vormen en ben ik aan de Masterclass Musical opleiding begonnen bij MusicAllAround in Asten. Daar heb ik prachtige rollen mogen vertolken, van Ren McCormack in Footloose tot de dubbele hoofdrol Henry Jekyll en Edward Hyde in Jekyll & Hyde. Mijn uiteindelijke doel is om me als artiest zo ver mogelijk te ontwikkelen en vanuit mijn kennis en vaardigheden muziek en theater op een toegankelijke manier de wereld in te helpen. 

Waarom Deun van Teun?

Vanuit mijn vorige (werk-)ervaringen heb ik mijn doelen en visies in het cultuuronderwijs op een rijtje kunnen zetten. Zo ben ik tot de wens gekomen om mijn eigen lespraktijk te beginnen en met mijn leerlingen iets op te bouwen. Dit wil ik realiseren met lessen in piano en zang, maar ook met groepslessen en door - onder andere met leerlingen - presentaties, optredens en voorstellingen op de planken te zetten. 

 

Ik ben iemand die ervan houdt om samen te werken en om mensen met elkaar te verbinden. Mijn doel is dan ook om dat zowel binnen de Deun van Teun als daarbuiten toe te passen door leerlingen met elkaar in contact te brengen en door met andere lespraktijken, docenten en ervaringsdeskundigen de samenwerking op te zoeken. 

 

De Deun van Teun is bedoeld als een plek waar iedereen welkom is, waar iedereen kan ervaren hoe het is om met een goed gevoel op het podium te staan en waar iedereen zich op een artistieke, prettige manier kan uiten. Kom langs en ervaar het zelf bij een open avond of een gratis proefles.